Facebook Instagram

Beoordelingen van Kokyo Heerenveen

Recente recensies van Kokyo Heerenveen

5 sterren na 517 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De sushi zelf was weer net zo goed als vanouds. Keurig gedaan. Verbeterpunt zit wel in het iets meer toevoegen van de sojasaus. Gezien de grote van de bestelling en het aantal zakjes kwamen we hierin tekort.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mooie zaak. We gaan er zeker vaker bestellen

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vanavond weer heerlijke verse sushi gegeten. We hebben van alles wat uitgekozen. De bestelling was ruim op tijd bezorgd en zag er goed verzorgd uit. Ook de gefrituurde hapjes waren nog vers van de pers en lekker warm. De bijgerechtjes, wasabi, gember en sojasaus waren meer dan voldoende. Op naar de volgende keer.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend zoals altijd!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrassend lekker! Heerlijk gegeten en super kwaliteit. Mooie verse producten.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gevulde box! Veel variatie en het smaakte heerlijk!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit sushi. Wij bestellen hier al enige tijd. Wij willen niet meer anders. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle levering (precies volgens tijdindicatie die we per mail ontvingen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Diverse maki's waren niet vers meer. Leken wel uitgedroogd. Jammer, want normaal ben ik erg tevreden over jullie sushi. De Bento box Beef Thai met noodles was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, qua eten en tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse Sushi! Stipt op tijd klaar!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en eerder dan toegezegd afgeleverd!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten super lekker

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Snel klaar en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede hoeveelheid, stipte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er zeer goed uit. En het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een sushi box, gyoza en kimchi besteld. De bestelling was op tijd en werd gebracht door een vriendelijke bezorger. Alles zag er heel mooi en verzorgd uit, en was super vers. Mooie combinatie van maki en luxere sushi. Vooral de krokante sushi met avocado is heerlijk. We hebben super lekker gegeten! Echt een aanvulling voor Heerenveen!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit 👌🏼

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen zeer regelmatig sushi bij Kokyo. En deze keer viel ons op dat de Maguro Tataki pittiger was dan anders. Naar onze smaak iets té pittig. Verder was de bestelling -als altijd- naar wens.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoal altijd! Alleen jammer dat de sisi vergeten was, afgesproken met de bezorger dat het de volgende keer mee mag. Hopen dat het dan wel lukt.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer eten besteld altijd keurig op tijd bezorg. Alle keren goed eten. We genieten hier met het hele gezin van.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse en goed bereide sushi. Een lust voor het oog en zeer smaakvol.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Snel klaar en alles zag er heel mooi uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een heerlijke maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste!! Heerlijk en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker en het personeel is super vriendelijk

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit, Opgehaald, maar bij thuiskomst ontbraken er 2 Temaki,s. Gebeld en werd uitstekend opgelost. De Temaki,s werden supersnel nabezorgd met excuus briefje en iets extra,s De kwaliteit is al bekend bij ons, het is niet de eerste keer dat we sushi bestellen bij Kokyo. De volgende keer zullen we dit ook weer doen. Maar toch zitten we liever in het restaurant. maar ja......

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi! En bestelling kwam precies op de afgesproken tijd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst afgehaald bij Kokyo en zeer aangenaam verrast door de heerlijke smaak. Zeker voor de herhaling vatbaar.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel te laat wat betreft de bezorging, maar het wachten was het dubbel en dwars waard. Heerlijk! Aanrader.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten ga zo door.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn zoon en ik zijn gek op shusi Jullie hebben echt de lekkerste sushi die wij tot nu toe hebben gehad. We hebben denk ik zo ongeveer bij 10 andere toko’s besteld. Maar jullie overtreffen ze allemaal! Helaas wonen wij niet dichtbij. Roden :( Maar wanneer we weer in de buurt zijn komen wij zeker langs. :)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 25 minuten te laat bezorgd helaas

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten!!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, goede kwaliteit eten. Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zeer goed

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zag er heel goed uit, netjes verzorgd en het was heerlijk. De warme gerechtjes waren super goed verpakt waardoor ze goed warm bleven en top van smaak. Voor herhaling vatbaar! Complimenten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vers, stipt op tijd en goede verhouding tussen prijs en kwaliteit & hoeveelheid.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer! Heerlijk , goed verzorgd, vlot bezorgd. Een aanrader!!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaker besteld en elke keer weer super lekker! Ga zo door!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We hadden deze keer twee bentoboxen. Heel erg lekker. Wat jammer was.. We hadden twee kortingscodes(vorige bestelling was niet compleet) we konden maar 1 invullen. We gingen voor de miniloempias. Die zaten niet bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi besteld bij jullie de kinderen en wij zelf hebben er van genoten. Altijd goede kwaliteit en ziet er heerlijk smakelijk uit. Tot een volgende keer!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantatastisch eten echt super bereid en mooi diverse dingentjes leuk voor avondje gezellig eten.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote plate besteld met 68st Sushi aangevuld met gyoza en enkele andere warme gerechten. Wederom heerlijk gegeten met het gezin.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op tijd klaar

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kadobon opgehaald!! Leuk verpakt!! En vriendelijke benadering! Zin om gauw weer langs te komen om te kunnen genieten van jullie heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk gegeten, en de bezorging was weer stipt op tijd! Top!!, Én een attente handgeschreven verjaardagskaart, ballon en vuurwerkje erbij als felicitatie. We hebben weer genoten😃👌🏻

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere poke bowl gegeten, is echt een complete maaltijd die goed vult! Ook de sushi viel weer goed in de smaak. We komen snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer sushi besteld bij Kokyo, en heel tevreden. Mooi, vers en perfect van smaak. Top!!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, en vers. Aardig personeel.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer heerlijke sushi. Staat bij afhalen altijd al klaar op het aangegeven tijdstip. Vriendelijk personeel en een goede service. Ga vooral zo door!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Dit is zeker voor herhaling vatbaar

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's. Daar hebben we van genoten. Helaas was er wat weinig sojasaus bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi verzorgd en goed warm bezorgd. Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en op tijd geleverd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo waanzinnig lekker gegeten.Hier thuis iedere keer feest als de bezorger van Kokyo langs is geweest!!!!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een zeer tevreden klant. Vroeger vond ik sushi nooit lekker, maar sinds jullie er zijn kan ik er geen genoeg van krijgen:D Ben ook super blij dat jullie bij ons bezorgen, en alles ziet er altijd keurig uit.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, goede kwaliteit en erg lekker!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker allemaal. Wel wat prijziger maar wel in verhouding met de kwaliteit

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk gegeten, volgend weekend weer!!! En de bezorging, stipt op tijd!👌🏻

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn place to go voor sushi!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt goeie sushi!!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 20-30 minuten te laat, maar het eten was nog warm. Het eten was heerlijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

de sushi is erg lekker!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn moeder kwam haar bijzondere verjaardag bij ons vieren en dat hebben we o.a. gedaan door bij jullie eten te bestellen. Voor haar verjaardag hadden jullie er wat feestelijkheden bij gedaan, wat we erg leuk vonden. Het eten was uitmuntend en we hebben erg genoten van elkaar en jullie fantastische eten.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker maar helaas miste 1 van de bestelde gerechten.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op het afgesproken tijdstip en alle bestelde gerechten waren warm als ze dat moesten zijn en natuurljk koud in het geval van de sushi en smaakten heerlijk. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We bestellen snel weer.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vlotte bezorging

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi gegeten op tijd de bestelling klaar tot volgende keer hopelijk weer snel in het restaurant

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Ik was iets te vroeg met afhalen, maar kon het redelijk snel meenemen. Mijn favoriete sushi restaurant in Heerenveen!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke gerechten. De bezorging is soms wat aan de lange kant, dit komt natuurlijk doordat er zoveel mensen bestellen, wat een goed teken is. Ik bestel hier regelmatig!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Beetje jammer dat de bezorging 75 minuten later was dan het gekozen tijdvak. Dat was teleurstellend en beinvloede de sfeer flink. Jammer dat je er met zulke vertraging zelf achteraan moet bellen waar je eten blijft en je dan afgescheept wordt met enkel een excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Weer heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Wat ben ik blij dat dit restaurant in heerenveen gekomen is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zoals altijd en nu ook nog met een extra tasje met valentijshartjes, lolly's en flesjes drinken. Helemaal top. Zodra het weer kan zijn wij 1 van de eersten die lekker bij jullie komen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, met een hoofdletter H

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , precies op tijd bezorgd: voor herhaling vatbaar!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, stond klaar toen het werd afgehaald. Heerlijk gegeten. Royale porties. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was héérlijk. De surf & turf was verrassend lekker. Er zouden meer van dat soort luxere sushi moeten bestaan bij iedere sushi zaak. Dat soort sushi hadden wij in Amerika en baalde als een stekker dat we weer terug moesten naar de "simpelere" versie van sushi in Nederland.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd en heel erg vriendelijke berzorgster. Tot snel

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling klopte niet. Geen gyu kushi maar gyōza. Erg jammer

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo Werschijnelijk te druk met bestellingen Beetje afgeraffeld en warm niet warm Vogende keer beter Gr Martin

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi. En vriendelijke bezorging. Nooit heel lang wachten.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker! Goeie service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima! Bestellen gaat goed, staat op tijd klaar en smaakt heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk alleen jammer dat er geen saus bij de ebi tempura zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Keurig op tijd stond t klaar om afgehaald te worden.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Sushi was klasse.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer zeer tevreden, super lekker gegeten !!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect weer, bij Kokyo bestellen betekend een gegarandeerd heerlijke avond!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Snel en warm bezorgd👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch, heerlijk eten en ruim op tijd bezorgd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk en vers! Stond netjes optijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Elke keer weer zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten. En op tijd bezorgd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en erg lekker. Voor herhaling vatbaar

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd echt heerlijk ! Warme gerechten waren nog prima warm en de sushi helemaal top. Eerder bezorgd dan aangegeven, maar dat was niet erg.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, wij hadden de XL box en die was schoon op!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bezorging was op tijd en heel vriendelijk. We gaan zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er keurig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, was op afgesproken tijd klaar, goede prijs kwaliteit verhouding. Eindelijk een sushi restaurant dat voldoende gember meegeeft ☺️👍🏻

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en een goeie bezorging.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was boven verwachting goed. We bestellen zeker nog een keer.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk !!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak bij Kokyo, ik vind namelijk dit de beste sushi van Heerenveen. Met bezorgen vergeten jullie wel es wat, maar dit wordt kort daarna toch geleverd met vaak iets kleins gratis erbij. Super!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alles was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een absolute aanrader! Heerlijke vers eten juist als in de fotos. Excelent service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd lekker hier, we hebben nu zo'n drie keer besteld en alle drie de keren was het lekker. Ook erg fijn dat ze desgevraagd de saus op de sushi achterwegen willen laten. Ze komen op de afgesproken tijd. Ik kan het aanraden de sushi hier.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben weer ontzettend lekker gekookt voor ons. + bestelling op tijd klaar + bestelling compleet + lekker + voldaan aan wensen extra wasabi en gember Kortom, het was weer top!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en om 16:30 stond de bestelling keurig klaar. Top top voor elkaar.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaal. Stond keurig op tijd klaar. Heerlijke sushi. Lekker en verfijnd. Hoop wel dat we snel weer in het restaurant kunnen eten. Dat is toch leuker met een gevarieerde keuze aan ook lekkere warme gerechtjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Handig dat je online kan bestellen. De bestelling was precies klaar op de afgesproken tijd.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, super vers, met liefde bereid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om je vingers bij af te likken, super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Een aanrader!! *****

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wanneer we sushi bestellen of all you can eaten is de sushi altijd van topkwaliteit, jullie zijn mijn favoriete sushi restaurant.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakt altijd voortreffelijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, de warme gerechtjes erbij waren ook heel goed warm. Bezorging was mooi op de afgesproken tijd. Wij zullen zeker vaker hier bestellen!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk 👍🏼

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi box afgehaald, stond op tijd klaar en smaakte heerlijk. Goede prijs kwaliteit verhouding, top!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zag er goed uit en smaakte net zo goed

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond heeerlijk sushi gegeten! Het werd ook keurig op tijd bezorgd: 17.45. Eén kleine tip: nigiris mogen iets minder rijst hebben :) Gegarandeerd voor herhaling vatbaar. Fijne jaarwisseling! :)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalbestelling snel, en smaakvol.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en top service!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is uitstekend maar helaas vandaag voor de 2e keer is de bevestigde bezorgtijd meer dan ruim overschreden (lees een uur). Tussen besteltijd en bevestigde bezorgtijd zat 1u 20 min, tel daarbij dan nog bijna een uur extra. De sushi is prima maar door nu een tweede keer zo’n ervaring denken we volgende keer wel twee keer na als we zin hebben in sushi... erg jammer dit!!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekkerrr!. Top!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben tweede kerstdag ontzettend genoten van de verse sushi. Keurig op de afgesproken tijd klaar. Een aanrader.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en op aangegeven tijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Super vers en prachtig opgemaakte schalen.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend. Bezorging liet te lang op zich wachten (meer dan een half uur te laat) maar zal wel met de kerstdrukte te maken hebben.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker je krijgt er geen genoeg van👌

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi box 12 afgehaald op kerstavond. Super vers en mooi verpakt. Heerlijk van genoten! Binnenkort maar weer eens👍

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn smaak pupillen hadden weer en zware avond . Omg wat is dit lekker . heerlijk klaargemaakte .

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!!!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, keurig verpakt en opgemaakt, keurig op tijd klaar, vriendelijke bediening, ruim voldoende porties.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , veel keuze en altijd precies op tijd met bezorgen. Een top restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker! Maar voor 22 euro! Hadden we niet eens genoeg voor twee personen. Hadden we ook nog korting... Jammer.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed verzorgd.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde, zag er keurig uit en smaakte erg lekker. Precies op tijd. Doen we snel nog een keer

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een hele goede eerste indruk en absoluut heerlijk gegeten. Gaan we vaker doen!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd heerlijke eten! niets op aan te merken!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij jullie. Sushi heerlijk van smaak en porties. Enige 2 minpuntjes: voor zo'n bestelling met te weinig sojasaus en de rijst valt snel uit elkaar

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en afwisselend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was top! We hebben ervan genoten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl besteld. Snelle bezorging. Lekker vers en extra wasabi mayonaise erbij. Aanrader! Jammer dat je voor minimaal 20 euro moet bestellen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ! Echt vers en gevarieerd van smaak. Keurig op tijd bezorgd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker thuis gegeten. Alles was aanwezig van stokjes tot de wasabi en soja. Voor herhaling vatbaar.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke gerechten en snel bezorgd. Ik hoop alleen dat het zo blijft na deze beoordeling...

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super! 🤩

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig optijd met genoemde voor zorgs maatregelen. Eten was erg lekker alleen de warme gerechtjes waren niet warm meer 15 min na bezorgen tip vlgd keer opwarm instructies erbij doen. Positief was alle extra sausjes zoals wasabi sojasaus gember ed. Prijs was hoog maar goed in deze tijd kan dat wrs niet anders .comfort van thuis lekker eten is ook wat waard.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. En bestelling super makkelijk en ruim op tijd.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd rond de tijd die mij werd toegestuurd. Ze bleven met mondkapje op afstand wachten in de entree van mijn flat, zoals ik had aangegeven bij mijn bestelling. Sushi was erg goed, zeer goede prijs ook! Ik zal vaker gaan bestellen!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi sinds lange tijd! Heerlijk!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat de inktvisringen deze keer warm waren en de sushi vers! Helaas hebben we niet de: Avocado Maki gekregen maar: de Kappa Maki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was koud toen ik thuis was. Ondanks dat heerlijk gegeten. Echt een aanrander!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals altijd. Echter ik had gevraagd om bezorging om 18 uur maar jullie kwamen om 18:15 uur. Als jullie even hadden gebeld was het al netter geweest. Nu kreeg ik om 18:08 een mail.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zelfs nog heel warm De Surf en Turf had voor mijn smaak te veel mayonaise Echt Heerlijk gegeten 🤩

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en echt heeeeel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en een prima bezorging. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere sushi 🤩

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling lag klaar, kon het zo meenemen en het eten liet de wensen zeker niet over

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas wel eens beter gehad. De inktvisringen waren koud. Dezen waren vergeten bij de bestelling te doen, we werden gebeld en moesten toen weer omkeren km ze op te halen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was verrukkelijk. Alles smaakte uitmuntend. We hadden ook de nieuwe sushi besteld: de surf en turf en deze was ook verrassend lekker. Alles heerlijk vers en zó lekker! Voor ons is er maar 1 top restaurant die de lekkerste sushi heeft en dat zijn jullie!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal geweldig. Heerlijk gegeten!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, heerlijk gegeten en super netjes verpakt

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Vooral de sushi met geflambeerde zalm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en op tijd klaar , aanrader

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Eten was heerlijk, met zorg verpakt en voor afgesproken tijd in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het heel erg lekker. Volgende keer bestellen we wat meer.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk !

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke thuis sushi maaltijd!!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Exact op afgesproken tijdstip staat het altijd klaar.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Sushi en gyoza waren top! Edame boontjes waren helaas te lang gekookt. Voor de rest was het zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en op tijd klaar 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam half uur eerder!! dan verwacht. Heerlijk gegeten.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Bedankt.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoge kwaliteit. Rij er graag een blokje voor om. Goed van smaak.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gesmuld van box 1 en 9. Kan niet beter!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel, de warme gerechtjes waren nog goed heet en de pokebowl was lekker vers. Zoals altijd weer top!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Onze zoon die vandaag 12 is geworden wilde graag sushi eten. Hij en wij hebben ervan genoten! We bestellen vast nog snel een x weer.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi afgehaald, veel wasabi and soja saus. We hadden box nr. 12 besteld, heerlijke selectie en we hebben lekker gegeten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vers! Helaas gister sushi box 5 gekregen ipv sushibox 3, hierdoor hadden we heel veel van hetzelfde. Dat was even balen bij thuiskomst. Maar we halen hier zeker weer een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Poke Bowl en Sushibox makkelijk bestellen en afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke suchi gehaald Website goed voorelkaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker. Alleen vonden we de rijst van de nigiri wat te los. Verder was het allemaal prima en goed verpakt om mee te nemen. Komen zeker nog een keer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd helemaal super!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas gisteren een uur gewacht op de bestelling. Ook klopte de bon niet.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service! Maar waarom ik hier vooral bestel is omdat het super lekker is. Een mega aanrader.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duidelijke bestellijst , goede site bestelling kwam op tijd zeer smakelijke sushi's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit, lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

we hadden al eens fantastisch lekker gegeten bij Kokyo, maar de online bestelling was ook weer voortreffelijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uren gewacht op bestelling

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar, was erg lekker. Zag er ook netjes uit!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met alles erop en aan en precies op tijd bezorgd helemaal super.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en netjes bereid. Wij bestelde het voor het eerst maar is zeker voor herhaling.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant! Heerlijke Susi!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis sushi gegeten. Online besteld, op gehaald en genieten maar! Kokyo is een aanrader.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi tot nu toe

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Jammer dat jullie de sushi in flesjes niet meer hebben.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl en sushi zijn fantastisch!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer, dat veel gerechten uitverkocht waren.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, ruime porties, fantastisch gegeten thuis

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er eerder dan aangegeven, dat was fijn. Ook was het erg lekker en zat er genoeg sojasaus, wasabi en gember bij. 5 sterren meer dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlije sushi en snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk!!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding was uitstekend. De smaak was top, de verpakking was goed en de smaak (van het voedsel) was erg goed. Een volle buik met een glimlach. In verband met het Covid virus was de bezorger voorzien van handschoenen en een mondkapje. Dit zijn uitstekende stappen die bij een goed lopend bedrijf horen.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie Sushi voor een goede prijs. Heel vriendelijk personeel. Tot een volgende keer.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat. Een. Goeie. Sushi. Besteld via de website. Snel bezorgd. Ongekend lekker. Zelden zulke lekkere sushi gegeten in Nederland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, warm en snel bezorgd! (Fijn dat jullie nu ook bezorgen:) )

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede sushi! Aanrader!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker, tot nu toe mijn favoriet in Heerenveen :)

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen (bezorgen) sushi in Heerenveen altijd bij Kokyo. Altijd heerlijk vers, goed op temperatuur. Snelle, vriendelijk service en netjes verpakt.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! We hebben er echt van genoten en de kinderen ook. We hadden verschillend boxen met sushi en en ook hapjes besteld zoals loempia’s rund en kip spiesjes, nasi (de kinderen vonden het heel lekker) Levering op tijd Sushi is vers We raden de futomaki aan LEKKER! LEKKER! Voldoende sojasaus Groot bakje met wasabi Hier gaan we vaker bestellen :) Volgende x moeten we naar het restaurant.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede sushi.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd een cadeaubon te verzenden binnen H'veen. Dit werd heel goed opgepakt, uitgevoerd en snel bezorgd. Bedankt! Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl gehaald en super snel klaar!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk de beste sushi van Heerenveen

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima 🚚 bezorging, op tijd. Eten super

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Na eerder positieve reacties van mijn kant, nu een paar opmerkingen. -Bij afhalen moesten we te lang wachten (half uur). Als je iets niet waar kunt maken zorg ook dat je die selectie in de online bestelling niet kunt maken. -Door bovenstaande moest klaarblijkelijk de bestelling nog voorbereid worden. Wat niet op de manier gemaakt wordt als we gewend waren. Rommelig, slecht gerold. Ondanks deze ervaring komen we zeker wel weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prachtige sushi! Het zag er netjes en vers uit. Afhalen ging zoals zo zou moeten. Snel en vriendelijk personeel.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker, klopt. Altijd fijn dat er nog een mail gestuurd wordt als de bestelling onderweg is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Stukjes sushi zijn allemaal even smaakvol en hebben een eigen smaak. Vers. Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de knoflookmayonaise scherper dan de vorige keer

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel net en op tijd bezorgd, sushi is heerlijk en perfect op temperatuur! Favoriet!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was waarschijnlijk druk op vrijdagavond dus moesten 50min wachten op de bezorging. Maar was het wachten waard, heerlijke sushi!! Best in town 😁

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

gelijk tweede keer binnen een week besteld, zo lekker!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

super goed! aanrader

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Goed op smaak en erg verzorgd!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed op smaak en lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten van de sushi. Deze keer ook een paar warme gerechtjes besteld en ook deze waren ook super lekker. Afhalen is uitstekend, helaas is reserveren een keer mis gegaan. Maar het eten is GOED.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verassend lekker . Prima kwaliteit/prijsverhouding. Bestellen zeker weer !

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Sushi was goed vers. En de warme hapjes die we erbij hadden besteld kwamen goed warm aan.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en alles was keurig op de afgesproken tijd klaar

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t was heerlijk en de bezorgservice supervriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, heel netjes verpakt en precies optijd bezorgd. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren blij verrast!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Allemaal erg lekker 👍 en keurig op tijd klaar.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, komen snel weer!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!! goed verzorgd, keurig op tijd, erg vers en lekker en ideaal online bestellen en nogmaals, heerlijk!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zeker voor herhaling vatbaar

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi die we opgehaald hebben was heerlijk!!!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, bezorging goed op tijd.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goeie service en altijd lekker eten. Of je nu besteld voor thuis of een bezoek brengt. Beide keren is het top

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, leuke korting, voor herhaling vatbaar

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Mooi verzorgd. Pokebowl was teveel en net als ontbijt gehad 😀

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect alleen de edamme boontjes dit keer een beetje zacht (anders altijd ook perfect)

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie portie's en stond optijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vaker besteld en was altijd ontzettend tevreden, alles klopte en was perfect, maar deze keer waren er wat kleine puntjes van aandacht. Het was volgens mij erg druk, want het bezorgen duurde erg lang en was nog later dan de verwachte bezorgtijd. Ik vond de crispy maki erg tegenvallen, het hele bakje zat onder het crispy spul en verder bleef er weinig van de sushirol zelf over. De inktvisringen waren helaas al koud, terwijl de sushi juist wat warm was geworden door een ander gerecht, dit was jammer. Al met al was de smaak van alle gerechten goed.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Een dikke 10!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Maar weer eens afgehaald. Nieuwste sushi met zalm en avocado was heerlijk! Op tijd klaar, warme gerechten goed warm, smaken zijn heerlijk. Black pepper was wel erg pittig de laatste keer, voor ons te.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten. Super dat het zo kan

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Of je nu bij Kokyo gaat eten of het laat bezorgen het eten is altijd van goede kwaliteit. De sushi boxen die je kunt laten bezorgen zijn goed gevuld. Genoeg wasabi, soja en gember erbij. Top service en heerlijk eten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere verse sushi! Tijd tussen het bestellen en het ophalen was maar 30 minuten dus erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ottimo cibo. Arrivato a casa puntuale e caldo. Tutto molto buono

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we nog 20 min langer moeten wachten dan de geschatte bezorgtijd. In totaal bijna anderhalf uur gewacht op ons eten . Kwaliteit vond ik slecht , wanneer ik bij jullie uit eten ga is de kwaliteit 10 x beter. De rijst was slap en de sushi viel uit elkaar. Ook zijn m’n vriend en ik de nacht na t eten flink beroerd geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en leuke werknemers

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel. Het eten was lekker, behalve alles met zalm, de zalm was echt niet lekker.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er eerder dan de verwachtte bezorgtijd. Top! De sushi is altijd heerlijk bij jullie. Wat de laatste keer minder was, was de sushi waar tonijn in zat. Deze was wat hard, wat normaal nooit zo is. Verder was de sushi met zalm echt heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk genoten van de afgehaalde sushi.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg goed. De tonijn en zalm sashimi was ook erg goed, geen dunne plakjes maar echt waar voor je geld. Komen zeker weer terug.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, eten was super lekker, goed warm bij aankomst en vriendelijk personeel

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig voor elkaar en lekker

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik haal altijd af. Zeer lekker eten en stipt op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is erg lekker en van goede kwaliteit. Leuke actie dat bij afhalen sushibox 6 voordeliger is. Voor sushi gaan wij altijd naar Kokyo!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, snelle service. Goede kwaliteit en aanbiedingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, betaalbaar, aantrekkelijk verpakt, heerlijk puur van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en het stond keurig op tijd klaar. Het zag er goed uit en het was heerlijk. Dit was mijn eerste bestelling hier en we hadden voor het eerst teveel....top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, wij bestellen vaker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was top Zeer goede prijs/ kwaliteit De soja in zakjes was een minder succes En wat ik ‘mis’ zijn servetjes en bakjes voor de soja: dat krijgen we wel eens bij andere sushi afhaal. We zijn zeer tevreden over de bestelling

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk die bowl met kip🤩

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Stond al klaar op afgesproken tijd en was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor het eerst sushi afgehaald bij Kokyo maar gaan dat zeker vaker doen. Het was erg goed; super vers en smaakvol. Opvallend grote bakjes met gember (heel fijn want daar heb je altijd te weinig van) en wasabi (misschien wat teveel van het goede)...

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed! Verser dan vers

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten! Alles echt vers en zo smaakt het ook. Poke bowls zijn echt een aanrader, je krijgt een goede portie waar je goed vol van zit maar het is heel lekker. Wij bestellen alleen hier voor sushi en poke bowls!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede betaalmethode, keurige bezorging en heerlijk gegeten. Restaurant kwaliteit!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echte aanwinst voor Heerenveen want eindelijk is er echt goede sushi te krijgen! De opties zijn ook heerlijk en net wat anders. Ga zo door! Bestellen hier altijd graag, ook al 1x heen geweest en nog nooit teleurgesteld.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goed gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig! Bezorging goed, sushi geweldig! Gelukkig bezorgen jullie en kunnen we blijven genieten! Hopelijk binnenkort weer eens in het restaurant.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the best pokebol I ever had

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Dit gaan we weer vaker doen! 👍🏻

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer geweldig!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelling. Wij komen zeker terug

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom TOP, eigenlijk altijd TOP. smaakvol en heerlijk vers. Keurig bezorgd. toch een tip; varieer eens met de Maki en nigiri sushi. Er zijn zoveel meer te maken. Tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verschillende boxen besteld, veel variatie en heerlijk gegeten. Bestelling was op de afgesproken tijd bijna klaar, dus stond niet al een tijd klaar. Top en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voortreffelijk. We komen zeker weer !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezordd! Doen we nog eens.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw weer heerlijk gegeten dankzij de geweldige sushi van Kokyo.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede service en gepaste prijs!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer dik voor elkaar. Lekker vers en het stond netjes klaar op de afgesproken tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb nog nooit zulke vieze sushi gehad. Zelf de sushi van de AH smaakt nog beter. Mij zien ze hier niet meer

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede service en aardige medewerkers! We bestellen hier graag.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker en vers! Super kwaliteit voor een goede prijs. Goed alternatief in deze periode dat we nog niet uiteten kunnen. We bestellen hier binnenkort zeker weer!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat is hier aan te verbeteren . gewoon fantastisch lekker . Zou het bijna ieder dag willen eten

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Via website een bestelling gedaan. Alles stond mooi op tijd klaar en de sushi was echt geweldig! Aanwinst voor Heerenveen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sake Furanbe Nigiri is misschien lekkerder met Kewpie mayonaise ipv de gesmolten roomkaas. Het deed afbreuk aan de smaak van de zalm. Verder hebben we weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister voor het eerst sushi afgehaald. Vanuit Wolvega. Klein stukje rijden. De rit was maar dan de moeite waard. Echt heerlijk gegeten. Goede kwaliteit. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Misschien de volgende keer als 3 bakjes of meer een extra sojasaus bij doen helaas hadden we nu te weinig. Verder was het heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk sushi gegeten op onze trouwdag! Het was vers en lekker en keurig opgediend. Kokyo is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister sushi afgehaald bij jullie! En het was echt heeeerlijk! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond super snel klaar en het was heerlijk!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Beste sushi van het noorden

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer Heerlijk!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, afhaalmaaltijd stond klaar op afgesproken tijd . Aanrader . Financieel aantrekkelijk op dit moment doordat er nu een sushibox in aanbieding is

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was snel klaar. Sushi was heerlijk vers en er was veel aandacht aan besteed! Ook is het afhalen volgens de nu geldende regels uitgevoerd. Super!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi onze kinderen en ik hebben er erg van genoten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals verwacht weer heerlijk gegeten !!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, vers en smaakte naar meer ik weet al wat wij eten op onze trouwdag eind deze maand. Afhalen was goed geregeld en het personeel was heel vriendelijk. Een topzaak.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelsite werkte prima! En de sushi was weer erg lekker! Ook de nieuwe sushi. En het stond mooi op tijd klaar om af te halen. Ik zal zeker weer eens sushi ophalen en, als het mag, weer uit eten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heeelijk!!👍👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen verliep makkelijk; bij afhalen stond de bestelling keurig op afgesproken tijd klaar op een tafeltje in de hal. Betaalbare prijzen en Sushi was prima.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een paar keer gegeten bij Kokyo en ik zag dat we ook konden bestellen. Bijna net zo goed, het enige is dat de chrunch om de sushi dan niet zo lekker knapperig is. Maar dat is logisch natuurlijk. We hebben enorm genoten van het eten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. De bestelling was niet helemaal compleet dit werd snel opgepakt.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, maar wel te duur. Voor iets minder dan 50 euro hadden we ong 55 stuks. Bij een andere sushizaak in Heerenveen heb je voor dat bedrag 76 stuks.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

O wat hebben wij genoten !!! Het is een feesie om bij jullie te bestellen.Heerlijke gerechten en vooral de kwaliteit...geweldig👍

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uit eten maar dan thuis. Was heerlijk met een eigen biertje en wijntje er bij. Hoop snel weer normaal uit eten te gaan. Dit was een mooie tijdelijke oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben Kokyo gemist in de weken dat jullie dicht waren en zijn super blij dat we weer bij jullie kunnen bestellen! De maki's zijn altijd overheerlijk vers en gyoza zijn ook zo lekker! Bedankt voor weer een heerlijk diner!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Sushi!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk online bestellen en betalen is ideaal en bij aankomst stond de bestelling al klaar wij gaan dit zeker vaker doen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, bezorging op tijd, perfect.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en goed verzorgd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was helemaal top en vooral lekker!!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Met zorg gemaakt! En dat proef je!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker sushi. Perfect smaakvolle rijst. De palingen, gyoza en goma dama zijn echt aan te raden. Binnen een uur op donderdag bezorgd (ook met warme gerechten) — niet echt snel maar wel binnen de bepaalde tijd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan , precies op tijd en lekker.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten de afhaal service werkt geweldig !!!.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze bizarre tijd toch je favoriete restaurant ‘bezoeken’. Ook al is het gezelliger om bij jullie te eten, jullie eten thuis smaakt net zo heerlijk. Tot gauw, ga zo door!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snelle service en vriendelijke bezorger!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, uitstekende kwaliteit sushi

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk gegeten

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte sushi. Heerlijk van smaak en echt vers. Door de Corona perikelen konden we Dus niet terecht in het restaurant maar gelukkig konden we wel weer de bestelling afhalen . De website is duidelijk en voor het bestellen super duidelijk. Jammer dat bij thuiskomst 2 California handrol vergeten was. Na een telefoontje werden er binnen een half uur 3 thuis gebracht. Klasse Een aanrader.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als bij het eten in het restaurant was zowell de service en het eten optimaal! De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. We hebben heerlijk gegeten!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aanrader!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld en afgehaald. Was echt heerlijk. En helemaal compleet met alles erbij. We hebben er van genoten. Voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond mooi op tijd klaar! En wat hebben we jullie sushi gemist!!! Het was echt heerlijk!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer sushi afgehaald bij Kokyo. Perfect geregeld qua timing en duidelijk niet lang van tevoren al weggezet. Q Kwaliteit is prima en we hebben er heerlijk van gegeten.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gisteren heerlijk genoten van de lekkere verschillende sushi en warme gerechtjes. De bestelling stond al keurig klaar toen we het kwamen ophalen. Tot volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelproces was goed geregeld en de bestelling was snel klaar. Het smaakte prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is eten is altijd super vers en zeer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is met zorg bereid en dat proef je!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Goed op smaak. Lekkerste sushi die ik tot nu toe heb gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgd, ivm de Corona prima geregeld bij het afhalen. Kwaliteit als vanouds. We komen graag asap weer bij jullie eten.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, erg goede sushi en keurig verpakt! Voor herhaling vatbaar!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, bezorging netjes en op tijd, lekker eten, goed warm en koud gescheiden, dus helemaal goed.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dat je ook kunt virusvrij kunt afhalen staat niet heel duidelijk op de site, maar is uitstekend geregeld. Wel moet je online bestellen. Het menu is zeer uitgebreid. De levering is erg snel met voldoende wasabi en ketjap en de sushi is heerlijk voor een nette prijs.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken: vlot, lekker en goed bestel- en afhandelingsproces.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik wou jullie wel 10 sterren geven maar het zijn er helaas 5. Het was super lekker

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect en lekker!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere sushi voor een goede prijs 😍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

20-03-2020 eten besteld en betaald, dit in de veronderstelling dat eten afhalen nog wel mocht. Tijd afgesproken om te halen, blijkt de deur dicht te zijn. Tip, blokkeer de online mogelijkheid om te bestellen. Uiteraard willen wij graag ons geld terug. Wij reageren via deze weg omdat het telefonisch niet lukt en er ook geen contact formulier op de site staat

Reactie van Kokyo:Beste Kooistra, Je zult begrijpen dat dit nooit onze bedoeling is geweest. Het plotseling moeten sluiten vanwege de opgelegde corona-maatregelen, is hier debet aan geweest. Uiteraard ontvang je het bestede bedrag van ons terug. En niet alleen dat, ter compensatie willen we je een sushibox ter waarde van € 38,50 tegoed doen. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen. Wil je een privé bericht sturen via onze Facebookpagina? Dan gaan we het regelen. Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie. Team Kokyo

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en voldoende eten. Alles op tijd klaar. Vriendelijke medewerkers.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar, heerlijk eten!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Had hier al eerder gegeten in het restaurant. Nu voor het eerst afgehaald. Voortreffelijk! Zeker voor herhaling vatbaar

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk! Super lekkere sushi, vooral de spicybeef! Ook de bentoboxen zijn zeer geslaagd, heerlijk vlees lekkere smaak en mals. Zeker een aanrader!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! 👍🏻

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Poke bowls waren erg lekker, verse groenten, zou iets meer saus bij mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, aanwinst voor heerenveen. Ga hier zeker weer bestellen.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi afgehaald. Zelfs op 31 december geopend dus perfecte maaltijd voor oud en nieuw . Super vriendelijke ontvangst bij afhalen dus echt een aanrader!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Te weinig voor 30 euro

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En zeer fijn dat het al klaar stond ondanks dat ik te vroeg was